Saison 4

3 épisodes

(6 h)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 9

Épisodes

Modifier ma progression
Leren en Lachen 1

S4 E1 Leren en Lachen 1

Dat je kunt lachen met Bassie & Adriaan weet iedereen, maar op deze videoband is het lachen en leren. Op een speelse wijze laten ze de kijkertjes zien waarom je in de auto een autogordel om moet hebben, hoe het verschil tussenhoog en laag water komt en dat het belangrijk is dat je rekenen leert. Maar met leuke liedjes leren ze de kinderen dat spoken niet bestaan, wat het alfabet is, en hoe dieren praten. Kortom, 12 leuke avonturen zorgen voor een uur lang lachen en leren met Bassie & Adriaan.

Leren en Lachen 2

S4 E2 Leren en Lachen 2

Bassie & Adriaan laten ook op deze DVD de kinderen weer schateren van de lach, maar lachend leren ze ook hoe je kleuren mengt, hoe een CD wordt gemaakt, hoe films worden opgenomen en tijdens een bootreis naar Engeland leren ze het verschil tussen bak- en stuurboord. De liedjes op deze video zorgen ervoor dat ze weten dat een jaar 365 dagen heeft, hoe belangrijk leren is en welke instrumenten er in een orkest spelen. Kortom, 12 leuke avonturen zorgen voor een uur lang lachen en leren met Bassie & Adriaan.

Leren en Lachen 3

S4 E3 Leren en Lachen 3

Met het liedje 'kijk links, kijk rechts' leren Bassie en Adriaan de kinderen hoe je veilig de straat oversteekt en met het liedje '1, 2, 3 is un dos tres' leren ze de eerste woorden in het Spaans. En Engels leren ze met het liedje 'de Engelse les'. Maar met andere leuke avonturen op deze DVD leren ze het verschil tussen groot en klein, wat er allemaal gebeurd met een brief, hoe belangrijk rekenen is en dat iedereen zich wel eens vergist. Kortom, met deze DVD laten Bassie & Adriaan met 12 leuke avonturen de kijkertjes weer een uur lang leren en lachen.